Sabia El és az ő furcsa lakása

Nem hiszek még mindig az ilyesmiben, de ez azért elég para... Mármint szó szerint is. Valószínűleg valahogy meg van játszva, de nagyon ügyesen összerakott videók. Ez az közel 5 perces változat a lánynak több videójából lett összeállítva. Az eredetiek egytől-egyig fent vannak a youtube-ján ( Sabia El felhasználónév alatt) , aki szentelt ennek egy csatornát, hogy felvegyek a kis lakásában történő eseményeket. Januárban kezdte, már most van legalább 90ezer féliratkozója, szóval jól megy a bolt. Ami kell is, mert azt írja, hogy lakásra gyűjt, hogy el tudjon innen költözni. 

Ha egy sötét valami dugná ki a fejét a konyhából - vagy bármelyik helységből, eszembe se lenne videózgatni. Hanyatt homlok menekülnék ki a házból. 

A macskát viszont láthatólag nem zavartatja a szellem jelenléte. Gondolom lepaktált vele-velük. Ha mozgatni tudnak tárgyakat, akkor adhatnak káját is... Egyesség megköttetett.  :) 

Amúgy szép a lakás. Ha lakja valami lény akkor is. A tapétáját örömmel elfogadnám. 

Remélem egyszer kiderül, hogy hogy csinálták. Biztos, hogy nagy szervezés kell hozzá, hogy ne bakizzanak valami óriásit. Én azért feliratkoztam, mert érdekes. Még hitetlennek is.